Grafik
 • Frisk frugt og grønt
  Frisk frugt og grønt
  - Til dig eller din virksomhed
  Image elm
 • Ny kurv hver uge
  Ny kurv hver uge
  Der er fyldt med friskt frugt og grønt
  Image elm

Firmaordning

Hvad er firmafrugt?

Begrebet firmafrugt dækker over en fast leverance af frisk frugt (og grønt) til arbejdspladsen.I en firmafrugtordning vil medarbejderne blive tilbudt frisk frugt (og grønt), fx arrangeret i skåle, kurve eller kasser rundt om i afdelingerne. Dermed bliver tilgængeligheden øget - og det er oplagt at spise mere, end man plejer.

 

Hvorfor frugt på arbejdspladsen?

Ud over at frugt er sundt og smager godt, så ved man i dag, at frugt og grønt virker sygdoms-forebyggende - ikke mindst over for nogle af de store livsstils-sygdomme som kræft, hjerte- og karsygdomme og overvægt.Undersøgelser viser, at øget tilgængelighed til frugt og grønt giver øget indtag. Folk spiser ganske enkelt mere frugt og grønt, hvis de har let adgang til det. Det kunne fx være i form af en frugtskål tæt ved skrivebordet.

 

Det giver oplagte fordele:

Frugt som mellemmåltid bidrager positivt til blodsukkerniveauet, og det kan give mere veloplagte medarbejdere.Hvis indtaget af frugt og grønt er højt i løbet af dagen, er der ikke plads til nær så mange søde sager og kager og risikoen for overvægt og andre gener vil mindskes betydeligt.Firmafrugt er også et personalegode - virksomheden vil få sundere og gladere medarbejdere, som har mere overskud i hverdagen.

 

Hvordan fungerer firmafrugtordningen?

Frugtordningen betales typisk af virksomheden. Der beregnes ca. 2 stykker frugt per medarbejder om dagen og sortimentet varierer alt efter årstidens udbud.

Gå direkte til bestilling