Grafik
 • Frisk frugt og grønt
  Frisk frugt og grønt
  - Til dig eller din virksomhed
  Image elm
 • Ny kurv hver uge
  Ny kurv hver uge
  Der er fyldt med friskt frugt og grønt
  Image elm

Om os

Bavnehøj Frugt og Grønt, der startede 1. april 2005, drives ud fra ønsket om at levere frisk frugt og grønt til kundens dør til markedets billigste priser.

 

I det første år er vi nået op på 750 kunder, der får vores kasser, hvoraf ca. 120 er firmakunder.Vi kører over en stor del af det midtjyske område fra Kjellerup og Bjerringbro i nord, Hammel i øst, Østbirk og Brædstrup i syd og Herning og omegn i vest, samt alt det der ligger derimellem.

 

Firmaet har optimale lokaleforhold, herunder kølefaciliteter.

 

Varerne kommer fra vore leverandører hver nat, og pakning af kasser foregår den næste formiddag. Derefter opbevares de natten over i kølerum indtil de køres ud til kunderne den næste dag.

Den korteste vej fra grossist til forbruger

Dette sikrer samtidig, at varerne er så friske som muligt, og især for nogle frugter sker den sidste modning på vejen ud til vores kunder.

 

Ved at benytte hjemmesiden til beskrivelse af vores abonnementsordninger, PBS til betalingen samt vedlægge opskrifter til inspiration om brug af grøntsagerne, har vi forsøgt at gøre det så let som muligt at abonnere på vore frugt- og grøntkasser.

 

Vi henviser også til hjemmesiden om varernes optimale behandling efter modtagelse, så det er vores håb, at I får det fulde udbytte af samhandel med BAVNEHØJ FRUGT & GRØNT.

 

Jeg har også en e-mail adresse, som er bavnehojfrugt@yahoo.dk